Onze klantenkring bestaat uit carrosserie-, trailer- en aanhangwagenfabrikanten in heel Europa, waaronder een aantal in de branche alom bekende spelers. Voor hen laten we ook custom made producten ontwikkelen en produceren. Daarnaast bedienen we de aftermarkt en leveren we aan dealers van aanhangwagens en trailers in voornamelijk de Benelux.

Om van waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben we allereerst een goed netwerk van toeleveranciers. Zo voeren wij de eerste vertegenwoordiging van Schneider, Kӧmmerling en Bernhofer.

  

Klanten-(1).jpg Klanten-(2).jpg Klanten-(3).jpg Klanten-(4).jpg Klanten-(5).jpg Klanten-(6).jpg Klanten-(7).jpg

Onze merken

Schneider heeft haar hoofdkantoor in Bielefeld (DE) en produceert diverse producten voor de zware voertuigbouw en landbouwvoertuigen. Een bekend onderdeel van deze firma zijn de twistlocks, die gebruikt worden om containers vast te zetten op de trailer.

Het Duitse bedrijf Kӧmmerling produceert hoogwaardige lijmen en kitten voor uiteenlopende branches. Drotech richt zich met deze producten op de lichte en zware voertuigbouw.

Bernhofer is een Oostenrijkse smederij, die smeeddelen produceert voor onder meer de zware voertuigbouw en landbouw, waaronder trekogen voor aanhangwagens.


Daarnaast doen we een groot deel van onze inkoop in eigen beheer via partners in Azië. Onze neuswielen en daaraan verwante artikelen zijn daar een sprekend voorbeeld van. Maar ook diverse gietwerkproducten, waaronder koppelstukken voor panieksluitingen in paardentrailers en hang- en sluitwerk producten. Ook de custom made producten laten we ontwikkelen en produceren door onze Aziatische partners.

Tot slot hebben we producten van BPW Benelux en Bierhake Fahrzeugteile, die hoofdzakelijk worden toegepast bij de lichte voertuigbouw.